• Op maandagmiddag wordt nu ook het ranking systeem gebruikt! Als lid van Jump kunt u nu (gratis) op elk gewenst moment meespelen.

Maandagmiddagbridge

Op onze site staat al enige  tijd het bericht met betrekking tot het nieuwe bridge-initiatief van MOT 59 en Jump’85. Het overleg tussen MOT en Jump is hierna in een goede en opbouwende sfeer voorgezet en het initiatief is verder uitgewerkt.

In onderling overleg gaan de wedstrijdleiders een wedstrijdreglement opstellen en wordt een wedstrijdprogramma tot januari 2018 opgesteld.

Over het spelen van andere bridgevormen dan alleen het traditionele paren zal in de eerste helft van het bridgeseizoen in nauw overleg en goede afstemming nog een nadere beslissing worden genomen. Hierbij wordt natuurlijk ook aan viertallen gedacht.

Recentelijk hebben de vijf wedstrijdleiders van MOT en Jump met elkaar overlegd over de concrete invulling van de eerste helft van het seizoen 2017-2018.

Maandag 4 september om 13.30 uur wordt gestart met de wekelijkse bridgemiddag onder leiding van de wedstrijdleiders van beide bridgeclubs. Om een goede indeling te maken voor de competitie, want wij willen in meerdere lijnen gaan spelen, zal worden gestart met een top-integraal van vijf zittingen.

Leden van MOT en Jump kunnen gratis deelnemen, anderen betalen € 2,00 per persoon.

Wij vertrouwen er op dat veel paren van onze vereniging dit initiatief steunen en actief mee gaan doen en hier natuurlijk enthousiast reclame voor maken.

 

Namens het bestuur,

De wedstijdcommissaris,

Hans Derrix

Reageren is niet mogelijk