• Op maandagmiddag wordt nu ook het ranking systeem gebruikt! Als lid van Jump kunt u nu (gratis) op elk gewenst moment meespelen.

Wim Dwarshuis en René Kaskens winnaars Lochems Bridgekampioenschap 2018


Op zondag 4 maart 2018 veroverden Wim Dwarshuis en René Kaskens in een spannende strijd het kampioenschap van Lochem met een score van maar liefst 72,33%. Paar nummer twee Theo Halvemaan en Carla Jansen van Doorn volgden op ruime afstand met 58,89%.

In dit goed georganiseerde kampioenschap werd voor de 7e maal door 24 paren gestreden om deze hoogste eer binnen de Lochemse bridgegemeenschap. In de ochtend waren de voorronden waar het winnende paar zich met gemak voor wist te plaatsen voor de finale evenals de paren Willy en Jan Hoogeveen (5e), Greet en Hans Derrix (10e) en Ans Duin en Harry Wulffraat (11e). In de b-lijn eindigden de jump paren Aad Tenwolde en Hans Osterloh op de 3e plaats, Rob Jonker met Hetty Rozenburg werden 4e, Agnes te Braake en Derk Barlagen waren 8e en Hans de Boer en Piet Huijbrechts eindigen hier op de 9e plaats. Goede prestaties van onze leden en natuurlijk in het bijzonder die van Wim en René. Proficiat met jullie behaalde kampioenschap.
Nu dit kampioenschap voor de 7e maal werd georganiseerd is het misschien een idee dat de organisatoren ook eens overwegen om hier op een één of andere manier een Lochems clubkampioenschap aan te verbinden. Gaan dan wellicht meer clubleden meedoen? Misschien ook weert eens organiseren in Gorssel, was daar de tweede keer ook heel erg geslaagd met 44 paren.

Hans Derrix

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.