2e BC Isala Paastoernooi

2e BC Isala Paastoernooi zaterdag 11 april 2020
clubwebsite: bcisala.nl email: bcisala.paastoernooi@gmail.com
Plaats. Het tweede BC Isala Paastoernooi wordt op Paaszaterdag 11 april 2020 gespeeld in zalencentrum “De Lindeboom”, Lindeboomsweg 1A te Schalkhaar.

Programma. De zaal is open vanaf 9.30 uur, de opening is om 10.15 uur en de eerste ronde begint stipt om 10.30 uur. De prijsuitreiking is rond 17.30 uur.
Speelwijze. Er wordt gespeeld in lijnen van twaalf paren. Ieder paar speelt maximaal vijf spellen tegen elk ander paar in zijn lijn; totaal dus 11 x 5 = 55 spellen. Een ronde van vijf spellen duurt 31 minuten.
Indeling. De indeling van de groepen geschiedt op basis van de NBB-rating; de groepen worden zo homogeen mogelijk ingedeeld. Er is ruimte voor maximaal 60 paren. Meesterpunten volgens de geldende NBB-schaal.
Prijzen. In elke groep ontvangen de nummers één en twee een prijs, alsmede het paar dat het meeste “boven verwachting” gepresteerd heeft. Onze sponsors Slijterij-Wijnhandel “De Poort van Kleef” (Deventer) en Multi Activiteitencentrum Pitch&Putt (Bussloo), verzorgen een prachtige prijzentafel.
Aanmelding. Inschrijving staat open voor NBB-leden. U kunt zich opgeven door middel van het sturen van een e-mail naar bcisala.paastoernooi@gmail.com. Vermeld daarbij de namen, de NBB-nummers en de NBB-rating van beide spelers, alsmede een telefoonnummer waar we u kunnen bereiken en eventuele dieetwensen. In de week voorafgaand aan het toernooi ontvangt u een email met nadere informatie.
Kosten. Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- per paar; de lunch en een kopje koffie zijn inbegrepen. Het inschrijfgeld dient overgemaakt te worden naar rekeningnummer
NL27 INGB 0003 6619 63 van Bridgeclub Isala te Deventer. Graag de namen van beide spelers vermelden. Uw inschrijving wordt definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Deelnemers worden definitief geaccepteerd als er zich weer twaalf paren hebben opgegeven.
Diversen:
• De inschrijving sluit op zaterdag 4 april 2020.
• Indien uw speelsterkte veel lager of hoger is dan we op grond van uw NBB-rating mogen verwachten, vernemen wij dat graag.
• Naast de Lindeboom bevindt zich “Wok Plaza”. Iedereen die na afloop mee wil wokken (circa €30,– p.p. inclusief drankjes) kan zich bij aanmelding opgeven.
• De organisatie kan (afhankelijk van het aantal aanmeldingen) eventueel nog kiezen voor een andere, vergelijkbare opzet.

Reacties zijn gesloten.