Onze club

Bridgeclub Jump’85 is een bij de NBB aangesloten bridgeclub in Lochem. Er wordt gespeeld op maandagmiddag en donderdagavond.

De maandagmiddag is een “inloop” middag; hebt u zin om te spelen, dan komt u gewoon. Ook als u geen partner hebt, kunt u gewoon meedoen. U hoeft zich dus niet aan- of af te melden. Dat is ook erg makkelijk als u in het voor- en/of naseizoen nog van uw vakantie geniet.

Ook op de donderdagavond wordt tegemoet gekomen aan de wensen van bridgers die flexibiliteit willen. Het gehanteerde ranking-systeem is zodanig dat afwezigheid voor een korte of langere periode geen onmiddellijke invloed heeft op de positie in de lijn; degradatie door afwezigheid is dus niet aan de orde.

Om het bridgespel interessanter te maken, wordt er tijdens het seizoen naast de parencompetitie ook een butler-, viertal- en Patton competitie gespeeld. De variatie in speltechniek en scoreberekening wordt over het algemeen zeer gewaardeerd door onze leden.

Ook opleiding van beginnende en gevorderde bridgers staat hoog in het vaandel van onze club. Zo krijgen nieuwe leden gratis een cursus “Startersbridge” en “Start Bieden”, organiseren we workshops voor onze leden en nodigen we topspelers uit voor het geven van clinics over bepaalde onderwerpen.

Genoeg redenen om nader kennis te maken met onze club. Kom aan het begin van het nieuwe seizoen een aantal keren vrijblijvend meespelen.

Aanmelden via het volgende email adres of telefoonnummer:
secretaris@jump85.nl / 0573 256531

Onze bridgelocatie: Het Stadshuus, markt 3 in Lochem. Zie onderstaande kaart.

Reacties zijn gesloten.