De komende weken …

In verband met de  toegenomen hoeveelheid besmettingen met het corona virus en de meldingen van corona besmettingen bij bridgeclubs in onze regio, heeft het bestuur besloten om de op donderdagavond  geplande viertalwedstrijden niet door te laten gaan. De verplichte aanwezigheid bij deze wedstrijden is in strijd met de individuele overwegingen om deel te nemen.

Omdat er (nu nog) geen dwingende overheidsmaatregelen zijn die het bridgen in clubverband verbieden, hebben we gemeend om u zowel op maandagmiddag als op donderdagavond, toch de gelegenheid te bieden om deel te nemen aan de parenwedstrijden die we de komende weken zullen organiseren.
U zult zelf de afweging moeten maken of u hieraan wilt deelnemen. De verantwoordelijkheid voor deelname rust volledig bij u zelf. Uiteraard zullen we alle noodzakelijke en mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen.
Verder verwijzen we naar de adviezen en regels van het RIVM.

U hoeft zich niet aan- of af te melden; als u wilt spelen, komt u op maandagmiddag om 13.15 uur en op donderdagavond om 19.15 uur naar het Stadshuus en wordt u ter plekke ingeschreven.
In eerste instantie denken wij dat we tot januari deze parenwedstrijd zullen organiseren. Mocht er eerder veranderingen zijn dan houden wij u hiervan op de hoogte.
De viertallenwedstrijd wordt op een later tijdstip ingepland.
De opruimers van de donderdag hoeven niet te komen.

Reacties zijn gesloten.