Fiets-IJsselbridgedrive 2020

Na een enthousiaste start vorig jaar gaan we dit jaar weer een Fiets-IJsseldriveorganiseren op zaterdag 2 mei.

Ook dit jaar bridgen we op vijf mooie locaties in Olst en omgeving. Start- en eindlocatie is BijRipperda, Rijkstraatweg 97 in Den Nul. U fietst van locatie naar locatie via een aangegeven route. Natuurlijk bent u niet verplicht om te fietsen!

U speelt  vijf rondes van vijf spellen. De indeling is in groepen van ongeveer gelijke sterkte, geef bij aanmelding aan wat uw sterkte is A, B of C.

Deelname aan deze drive kost € 27,50 per persoon (€ 55,- per paar). Daarbij is inbegrepen, koffie met cake bij aankomst, een heerlijke lunch in één van de locaties, 2 consumpties per persoon in de tweede en vijfde ronde en borrelhapjes tijdens de prijsuitreiking.

Aanmelding: Inschrijven via de kalender (2-5-2020)van de website van B.C. Olst, u ontvangt dan een bevestigingscode. Deze manier van inschrijven heeft de voorkeur.

  • Het inschrijfformulier af geven of versturen naar Eten&Drinken BijRipperda, Rijksstraatweg 97, 8121ED, Den Nul.
  • Telefonisch: 06-22976733
  • Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt naar rekening: NL 26 RABO 0139211950 t.n.v.     B.C. Olst onder vermelding van de namen van het deelnemende paar.

Er is plaats voor maximaal 100 paren. Tijdstip van betaling is de volgorde van inschrijving. Het programma van de dag wordt uitgereikt bij het ophalen van de gidsbriefjes.

Kom op tijd! Tussen 9.30 en 10.00 uur kunt u het gidsbriefje en de fietsroute afhalen bij Eten&Drinken BijRipperda. De prijsuitreiking is tussen 16.00 en 17.00 uur op dezelfde locatie.

We rekenen op een geslaagde dag en hopen u op 2 mei te kunnen begroeten.

Inschrijfformulier

  Speler 1 Speler 2
Naam    
Speelsterkte    
NBB lidnummer    
E-mailadres    
Telefoonnummer    
Lid van bridgeclub    

Reacties zijn gesloten.