Info deelnemers Rondje om de kerk

Informatie voor de deelnemers aan het Rondje om de Kerk 2020.

De drive is volledig ingetekend zodat er 98 paren zullen meedoen. Wanneer u op de reservelijst staat, nemen wij met u contact op wanneer er een plaats vrijkomt.
Er wordt gespeeld op 13 verschillende locaties. Op de meeste locaties zal een “locatiemanager” aanwezig zijn waar u terecht kunt voor vragen of arbitrage doeleinden.

PROGRAMMA:

Ontvangst: 10.00-10-30u in het Stadshuus (voormalige gemeentehuis) aan de markt. U ontvangt hier uw loopbriefje, 3 consumptiebonnen p.p. en informatieboekje. Er zullen hiervoor in alfabetische ordening 4 inschrijftafels staan. In de hal bij binnenkomst kunt u zien bij welke tafel u moet zijn.
In het Stadshuus staat koffie/thee en krentewegge voor u klaar. Hiervoor gebruikt u de koffieconsumptiebon die u ontvangen heeft bij de inschrijftafel.

Wanneer u er klaar voor bent, gaat u naar de eerste locatie op uw gidsbriefje. De wedstrijd begint overal om 10.45 uur.

Lunch:13.00-14.00u: u luncht in de locatie waar u de derde ronde heeft gespeeld. Met alle horeca gelegenheden zijn afspraken gemaakt voor een lunch incl. melk/karnemelk. Uiteraard zal elke ondernemer dit met zijn eigen signatuur invullen.

Prijsuitreiking:17.30u.

Mede dank zij de Lochemse middenstand is er een mooie prijzentafel. Er zullen 26 prijzen verdeeld worden (eerste 3 paren en verder evenredig verdeeld over de top-integrale uitslag).

Bij verhindering:
Op de dag zelf kunt u bellen: Anky: 06-37299703 of Hans: 06-22631287

Parkeren:

Parkeren kan gratis net buiten de stadskern: Parkeergelegenheden Lochem of op het Cirkelterrein aan de Julianaweg.

Reacties zijn gesloten.