• Met ingang van donderdag 2 september starten we weer met "live" bridgen. Op 6 september begint ook het maandagmiddag "vrije inloop" bridgen weer. Tot ziens in het Stadshuus!

Info deelnemers Rondje om de kerk

Informatie voor de deelnemers aan het Rondje om de Kerk 2020.

De drive is volledig ingetekend zodat er 98 paren zullen meedoen. Wanneer u op de reservelijst staat, nemen wij met u contact op wanneer er een plaats vrijkomt.
Er wordt gespeeld op 13 verschillende locaties. Op de meeste locaties zal een “locatiemanager” aanwezig zijn waar u terecht kunt voor vragen of arbitrage doeleinden.

PROGRAMMA:

Ontvangst: 10.00-10-30u in het Stadshuus (voormalige gemeentehuis) aan de markt. U ontvangt hier uw loopbriefje, 3 consumptiebonnen p.p. en informatieboekje. Er zullen hiervoor in alfabetische ordening 4 inschrijftafels staan. In de hal bij binnenkomst kunt u zien bij welke tafel u moet zijn.
In het Stadshuus staat koffie/thee en krentewegge voor u klaar. Hiervoor gebruikt u de koffieconsumptiebon die u ontvangen heeft bij de inschrijftafel.

Wanneer u er klaar voor bent, gaat u naar de eerste locatie op uw gidsbriefje. De wedstrijd begint overal om 10.45 uur.

Lunch:13.00-14.00u: u luncht in de locatie waar u de derde ronde heeft gespeeld. Met alle horeca gelegenheden zijn afspraken gemaakt voor een lunch incl. melk/karnemelk. Uiteraard zal elke ondernemer dit met zijn eigen signatuur invullen.

Prijsuitreiking:17.30u.

Mede dank zij de Lochemse middenstand is er een mooie prijzentafel. Er zullen 26 prijzen verdeeld worden (eerste 3 paren en verder evenredig verdeeld over de top-integrale uitslag).

Bij verhindering:
Op de dag zelf kunt u bellen: Anky: 06-37299703 of Hans: 06-22631287

Parkeren:

Parkeren kan gratis net buiten de stadskern: Parkeergelegenheden Lochem of op het Cirkelterrein aan de Julianaweg.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.