Bieden zonder aarzelen

Bieden zonder aarzelen

Het bieden zonder aarzelen betekent niet dat u niet mag nadenken, natuurlijk wel  dat moet gewoon bij bridge want bridgen is moeilijk genoeg.  Om het beste resultaat te krijgen mag u met uw partner alleen communiceren via het bieden door middel van de biedkaartjes uit de bidding-box.

Het bieden zonder aarzeling valt in ons bekende oranje boekje onder artikel 73, waarin de gedragsregels worden behandeld. In dit artikel komen niet alleen het bieden zonder aarzelen aan de orde maar ook andere zaken, zoals b.v. bieden en spelen zonder overmatige nadruk, stembuiging of gedraging  en zonder overmatige aarzeling of haast.

Houdt hiermede rekening als u aan het bieden bent, denk al voor u moet bieden wat u wilt gaan bieden en kies een zodanig tempo dat u altijd even kan denken wanneer u aan de beurt bent. Op deze wijze is denken geen aarzeling en geeft u geen ongeoorloofde informatie aan uw partner. Nogmaals aarzelen, maar ook haast of andere gedragingen, zoals b.v. grabbelen in de bidding-box  kunnen worden uitgelegd als ongeoorloofde informatie en als de tegenpartij zich hierdoor benadeeld voelt, kan hiervoor de arbiter worden geroepen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Mogelijk gemaakt door Nirvana & WordPress.

Ook als u geen bridge-partner voor de maandagmiddag hebt kunt u komen bridgen. De wedstrijdleiding zorgt voor een partner!

13:30 uur in het Stadshuus.