Ook op maandag wordt er Stepbridge gespeeld!

Wist u dat u ook elke maandag op Stepbridge mee kunt spelen met een Jump toernooi? Deze activiteit is ontstaan als oefentoernooi voor beginnende stepspelers maar inmiddels spelen we wekelijks met minimaal een tiental paren. De tijdsduur is beperkt omdat we 16 spellen spelen, waardoor het toernooi niet avondvullend is. 

De opzet is recreatief bedoeld, geen tijd of prestatiedruk, geen probleem als het even niet lukt en u wat meer tijd nodig heeft. Ideaal om een keer met een andere partner te spelen, deze hoeft ook niet persé lid van Jump te zijn. Een NBB- en step-(gast)lidmaatschap is wel vereist!

We spelen zonder arbitrage (tenzij de wedstrijdleider mee kan spelen, dan is deze wel beschikbaar). De WL heet alleen iedereen welkom en start de avond. 

Doet u ook mee? Inschrijving kan zoals altijd vanaf 30 uur voor aanvang van de wedstrijd (dus na zondagmiddag 13.30u). U ziet bij inschrijving altijd hoe de wedstrijd is opgezet (aantal ronden, spellen, tijdsduur en paren of butler). Heeft u nog geen partner?: kom om 19.15 naar de lobby van het toernooi en vraag in de chat of er kandidaten zijn. Schrijf je dan ter plekke samen in (instructies voor inschrijven en deelnemen staan op de Jump website)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.