Oudejaarsdrive.

Op 28 december  organiseerde Jump’85 een feestelijke oudejaarsdrive: bridgen en een pubquiz tegelijkertijd. De 22 deelnemende paren hebben een enerverende avond gehad. Sommigen verknalden hun bridgespel doordat het oplossen van de vraag “wat de kans op een 0-3 verdeling is” teveel hersencapaciteit in beslag nam. Anderen gingen bloedfanatiek met Google Streetview de bomen op de Markt in Lochem tellen. Voor de wedstrijdleider was het hilarisch om de conversaties in de chat te volgen en was de stress soms voelbaar.

Het organiseren van een quiz waarvan de vragen niet binnen 1 minuut te googlen zijn, is vrijwel onmogelijk gebleken. Vrijwel, want ook Google zet mensen op het verkeerde been. Dat bleek uit vraag 4 die slechts 1 keer goed is beantwoord door iemand die ergens in zeeland een website vond met het correct antwoord. De rest tuinde erin of geloofde Google niet, want wie kan zich voorstellen dat de kans op een hand met singleton of een renonce bijna 80% is?!

Een leuke avond, maar hopelijk is de volgende feestdrive weer een feest aan de fysieke tafel in ons nieuwe onderkomen, het Stadshuus (aan de markt met die 31 bomen ?)

Voor de uitslag: https://www.jump85.nl/uitslag-popquiz

Namens de TC,

Hans de Boer

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.